Eivind Storheim blir ny distriktsansvarlig i Vestland fylke hos Innva

Innva utvider i vest

Eivind Storheim er ansatt som distriktsansvarlig i Vestland fylke. Storheim er bosatt i Bergen og er utdannet rørlegger. Han går til Innva etter mange år som distriktsansvarlig for Isoterm, senere Pipelife.

0

Eivind Storheim er ansatt som distriktsansvarlig i Vestland fylke.

– Storheim er et kjent ansikt i VA-bransjen og vil bidra med lang erfaring og kompetanse innen VA, sier Innva i en fersk pressemelding.

Eivind Storheim (53) er bosatt i Bergen og er utdannet rørlegger. Han går til Innva etter mange år som distriktsansvarlig for Isoterm, og senere for Pipelife.

Storheim kjenner dermed VA-bransjen og skal bidra til å styrke Innva-salgsteamet ytterligere med sin kompetanse.

-Jeg ser fram til å komme ut til kundene og presentere Innvas produktportefølje, og jeg håper å tilføre kundene ny kunnskap, smarte løsninger og ikke minst et samarbeide om mange prosjekter i tiden fremover, sier Storheim.

Innva har i dag 16 ansatte hvor selgerne har egne distrikter rundt om i Norge. Storheim vil ha distriktet som han kjenner godt fra før, nemlig Vestland fylke.

-Vi er veldig glade for at Eivind nå er en del av laget. Eivind har et høyt engasjement og gode verdier, i tillegg til et godt fotfeste i distriktet gjennom mange år i bransjen. Jeg ser veldig fram til å styrke vår tilstedeværelse på Vestlandet da våre kunder fortjener en kompetent, lokal representant. At Eivind etter 12 gode år i Isoterm nå har takket ja til å bli en del av Innva er vi stolte av, og ser allerede at han passer godt inn blant sine nye kollegaer, sier salgssjef Scott Reinhard.