Alt klart for VA Tour i nord

Besøker Bodø 24.april - Tromsø 26. april:

0

VA Tour Norge, suksessmessen som for første gang ble arrangert i mars 2018 på fire steder i rask rekkefølge, og som lokket mengder av interesserte besøkende fra kommuner, grossister, entreprenør- og konsulentforetak, arrangeres atter en gang i april 2019 – denne gang i Tromsø og Bodø, henholdsvis 24. og 26. april.

– Fjorårets VA Tour var en stor suksess,  og det kom som kjent kom sterke ønsker fra nord om at vi skulle besøke denne landsdelen. Som lovet starter vi derfor med VA Tour Norge 2019 i Bodø og i Tromsø, henholdsvis 24. og 26. april, forteller Bjarne Haugland, daglig leder i VA og VVS produsentene VVP, som er en av arrangørene av VA Tour Norge. 

VA Tour er en jordnær og direkte møteplass mellom Norges ledende leverandører innen VA som viser frem sine produkter og løsninger og som er tilgjengelige for å svare på spørsmål og deler med seg av sin kompetanse.

– Vi tilbyr også et seminarprogram med både praktiske og digitale emner, som er rett rundt hjørnet; Effektivitet med VA-data i felt, rensing i spredt bebyggelse, nye metoder for lekkasjesøk, digital teknologi i ledningsnettet, instrumentering fra grøft til SCADA, sikkerhet i kum samt 3D-prosjektering av VA til beskrivelse. I tillegg ser vi for oss å presentere flere av prosjektene i landsdelen; E8 fra Tromsø til Nordkjosbotn og prosjekt Bodø lufthavn. Vi kommer også til å fortelle om nytt Nasjonalt senter for vanninfrastruktur – bransjens nye møteplass, forteller Haugland.

VA Tour vil i år også har et bredt faglig program

Det koster ingenting å delta, og utstillerne byr på frokost og lunsj. Registreringen for VA Tour Norge kan du gjøre her.

Hovedformålet med VA Tour Norge er å skape regionale møtesteder rundt om i Norge, der alle de som jobber med VA kan komme og treffe sine leverandører, se alle nyheter og dessuten få en kunnskapsoverføring gjennom VA Tour Norges seminarprogram. På messene vises de siste nyhetene innen produkter og teknikk, og utstillere er 20-tallet av medlemmene i bransjeforeningen VA og VVS produsentene VVP.

VA Tour Norge kommer også tilbake med full kraft neste år, når man skal turnere rundt til hele seks steder.

VA Tour Norge 2019 arrangeres den 24. april på Radisson Hotel i Tromsø og den 26. april på Radisson Hotel i Bodø.