John Sydtveit

John er tilbake i gummi

Fra og med 1. august er igjen John Sydtveit tilbake i Trelleborg Pipe Seals. Etter totalt ni år i tjeneste hos PipeLife Norge AS, returnerer den omgjengelige Enebakkingen, nå bosatt på Ski, til Spydeberg og til gummiverden.

0

John Sydtveit skal sammen med Terje Lunder og Jørn Kvithyll ha ansvaret for salg- og markedssiden av gummipakninger i det Nordiske markedet.

– Det er godt å få John tilbake i rekkene våre, han er en dyktig og omgjengelig person vi vet hva står for både faglig og innsatsmessig, det blir spennende å ta i bruk den gamle kjemien vi hadde som kolleger tidligere, sier Jørn Kvithyll, område salgssjef for Norden ved Trelleborg Pipe Seals.

Hovedvekten av tiden vil gå med til rør- og kumpakninger, Forsheda gjennomføringer, FlexSeal koblinger, Covalence krympeprodukter og andre tetningsløsninger mot VA- og VVS-markedet. John startet sin arbeidskarriere i familie bedriften Batek tilbake i 1994, hvor han der jobbet tett med det som den gang het Forsheda.

John Sydtveit (t.h) og Jørn Kvithyll anno 1995, på Kommunalmesse på Sjølyst. Ringen er sluttet.

Både Forsheda og Batek ble tidlig på 2000-tallet kjøpt av Trelleborg Pipe Seals, hvor Sydtveit ble med fram til 2010.

– Johns lange erfaring fra gummi bransjen, rørbransjen, VA-bransjen generelt, samt hans vinnende og positive vesen gjør at vi gleder oss stort til igjen å ha han med på laget igjen, sier Kvithyll.