Victoria Rahlff er siden 1. september ny administrerende direktør for Xylem Water Solutions i Norge. Foto: Xylem

Ny administrerende direktør for Xylem i Norge

Victoria Rahlff er siden 1. september ny administrerende direktør for Xylem Water Solutions i Norge. Hun kommer fra stillingen som nordisk markedsdirektør hos Grundfos, der hun også var salgsdirektør for VVS i Norge.

0

Victoria  har 20 års ledererfaring med fundament i salg, markedsføring og forretningsutvikling i multinasjonale selskaper, som Schneider Electric og General Electric både i Norge, Danmark og Europa. Hun er utdannet innen økonomistyring og IT, har en MBA og er DNCF sertifisert NLP-Coach.

Hennes danske familie med mann og to barn flyttet til Oslo for 7 år siden.
-Dere får sparke meg ut, jeg reiser ikke frivillig ut av Norge igjen, sier hun selv sier med glimt i øyet. Victoria er kjent som en  sporty, sprudlende og energisk dame som er glad i å gå i skog og mark, sommer som vinter. 

Victoria har ifølge en pressemelding fra Xylem allerede gjort seg meget bemerket innad i bedriften. Hun har vært på besøk ved alle filialer i vårt langstrakte land, hos kunder og på anlegg,  og gjort seg godt kjent med så og si alle sine kollegaer. Victoria har vist seg dypt interessert i både bedriftskulturen til Xylem og er opptatt av å ivareta vårt gode arbeidsmiljø, som igjen vil sørge for at vi har kompetanse og trivsel til å sikre god kundebehandling.

Victoria vil prioritere å jobbe med lønnsom konkurransekraft – både i konsernet og lokalt, og å sikre fremtidig vekst og lønnsomhet for  bedriften.

– Xylem består i dag 135 høyt kompetente og engasjerte personer innen VA, industri og VVS. Xylem opererer i et område med mange store utfordringer og markedsmuligheter innen vannsektoren. Det å ta vare på, transportere og behandle vannet på den beste og mest energieffektive måten, er noe som blir mer og mer viktig i fremtiden.