INNVA styrker salgsorganisasjonen

Jan Erik Kristiansen har startet som inneselger hos INNVA fra 1. november. Kristiansen har solid erfaring fra VA-bransjen. I tillegg har han arbeidet med Hawle produktene tidligere.

0

Kristiansen kommer fra Ulefos AS (Tidligere Vulkan Smith AS) hvor han har jobbet innen salg og support VA. Kristiansen har solid erfaring fra VA-bransjen. I tillegg har han arbeidet med Hawle produktene i flere tiår og er godt kjent med kvaliteten som Hawle navnet står for.

-INNVA er en fremtidsrettet bedrift som setter kundene i fokus. Jeg gleder meg til å ta tak i nye utfordringer og bidra med min kompetanse, samt involvere meg i nye interessante porteføljer for å bygge INNVA videre, sier Kristiansen.

– Vi er begeistret over å ha Jan Erik Kristiansen med på laget. Vi er en bedrift i vekst med store planer for fremtiden. Å ha et velfungerende inneapparat er derfor en nødvendighet for å opprettholde den høye servicegraden, som vi lover våre kunder. Jan Erik med sin kompetanse og utpregede service-egenskaper, vil styrke INNVA-teamet ytterligere. Forteller daglig leder Hans Erik Maastad.

NNVA ble grunnlagt 1. oktober 2014, og er blant annet distributør av Hawle produktene i Norge. INNVA AS har hatt en god mottakelse i markedet. Etter to års drift teller INNVA 10 ansatte, og har blitt en betydningsfull leverandør av høykvalitets VA-produkter.