Georg Gloppen ansettes som selger i Ibeco

0

Georg Gloppen ble ansatt som selger i Ibeko fra 11.mai 2020. Georg tiltrer i stillingen etter mange år som selger i AVK. Georg vil ha ansvaret for salg hovedsakelig på Vestlandet og vil ha kontor i Bergen der han er bosatt.

Georg har en lang erfaring fra vann og avløp samt fiskeri og industri som er de segmentene Ibeco leverer varer til. Han har også lang erfaring som rørlegger. Georg kommer inn med god erfaring og et bredt nettverk som vil bidra til videre vekst og kompetanse hos Ibeco. Han er også en godt likt person i markedet både hos kunder og konkurrenter. Derfor er vi veldig fornøyd med å få med oss Georg på laget vårt. En positiv og serviceinnstilt person som alltid yter det lille ekstra for kollegaer og kunder.

– Ibeco AS er en VA/VVS leverandør til vann og avløpsbransjen samt fiskeri og industri. Vi har et bredt produkt sortiment fra mange store produsenter hovedsakelig i Europa. Vi har også et bredt produkt sortiment til utleie for våre kunder. Vi satser på nye og innovative produkter til markedet. Her vil Georg være en sterk ressurs for oss i Ibeco samt våre kunder med sin erfaring og kunnskap, sier selskapet i en pressemelding.